Saturday, 29 December 2012

Nasib . . .

Assalammualaikum .

lame dah x update blog ni , al-maklum lah , cbuk ngan assignment je kan , smpai x de mase sgt nak berblog , berFB dan bertweet ni . for entry kali ni , tajuk die nasib . so , ape kena mengena nasib ni ngan aku . ha ! first , aku bagi senario die dulu . * cerita ni hanye rekaan semata-2 dan xde kena mengena ngan org yg hidop mahu pun mati , sekian * ''tgh kat dapur , tgh tolong mama , pas tu adik plak ade kat peti ais , aku pun mintak ah tolong amek kan aku sos tomato sbb nk guna tuk memasak  , die plak x nak tlg amek kan , padahal aku mintak tolong elok-2 , pas tu die pun bergaduh ah mulut ngan aku dulu , tp bukan aku yg mula kan dulu tp die . last-2 yg kena marah bukannya die tp aku !'' . tulah senario nya , sekang paham ? ape kena mengena nasib ngan aku ? . nak buat cam mane ni ah nasib menumpang kan . so terima jelah ~  okay lah , tu je nak tulis arini . penutup entry kali ni , sedar diri tu sape , dan jgn nak same kan diri tu , same ngan org lain . paham ?