Thursday, 11 October 2012

Rambut ?

Assalammualaikum .


Ape khabar semua ? harap-2 sihat ah . okay , for entry kali ni tajuknya ialah rambut , tp kenape aku pilih rambut ? sbb nya sekang ni ramai org yg rambutnya bermacam-2 style . ade yg pacak dan ade juga yg botak ! . macam-2 lagilah , tu x kira lg ngan yg warna rambut lagi . x kisah lah lg pun tu  bukannya rambut aku pun *hahahah !* . tu pasal rambut org ni plak pasal rambut , aku rambut panjang mmg dilarang same sekali sbb nya yg pertama ayah aku x suka org yg rambut panjang ni so aku pun potong ah mcam bdak sekolah rendah even aku dah kolej ! *huhuhu* dan sbb yg kedua ialah course yg aku amek sekang ni culinary , course ni pun same ngan ayah aku x bleh  simpan rambut panjang sbb nanti tkut plak bila masak rambut panjang-2 ni tau-2 jelah dan DITAKUTI dan DIKHUWATIRI dlm masakn tu nanti ade rambut tukang masak tu sendiri ! *HAHAHAH ! mkn rambutlah jawabnya customer tu* . ni cerita pasal rambut aku , rambut korang plak cam mane ? okay , cukup-2 sudah , cukup smpai disini saje , lain kali aku on9 lg , aku bebel lg eh *mood= JULIA TV3 ;p* babai ! chop chop chop sebelum babai aku nak cadang kan few style yg kira boleh-2 ah . nak tgk x ? okay kita start ngan ~ ~ ~ ~ ~

Nom. 5

  
Nom. 4

 

Nom. 3


Nom. 2


dan Nom. 1 ialah . . . . .






okay , ni just pandangan dr aku je , jgn plak nanti ade org yg botak kan rambut plak lps baca blog aku ni ! hahahah !

# ALL THE PICTURES CREDIT TO GOOGLE .

No comments:

Post a Comment