Sunday, 14 October 2012

Motivasi ?

Assalammualaikum .

hahahahahahahahahahahha ! **saje je nak gelak** . okay , back to the point , nampak x tajuk entry kali ni , ha ! , yg menjadi persoalannya skrang ni , sape yg pegi motivasi atau aku yg dimotivasikan . ermmmm ~ ? . yg sebenarnya ini ialah motivasi yg dianjurkan oleh kerajaan negeri Selangor**kalau x silap ** yg diberi oleh Y.M RAJA ISMAIL RAJA SHAHDAN **kalau x silap lah motivator ni ade kaitan ckit ngan keturunan diraja Pahang** .sape yg pernah sekolah ngan aku dulu mase sekolah menengah mesti kenal motivator ni . dan motivasi bukannya tuk bdak sekolah , tp tuk guru-2 sekolah di semua sekolah yg berada di Selangor . tuk motivasi kali ini , peserta dia ialah guru-2 sekolah agama Kg Delek , Klang  .tuk program ni die punya peserta minimum hanya 50 org saje dan maksimum ialah 80 org . mesti korang tertanya-2 kan mcam mane aku bleh ade kat sini padahal aku bukannya guru pun kan , yg sebenarnya ayah aku adalah PIBG sekolah ini dan juga org yg menganjur kat program ni . program motivasi 2 hari ini dibuat di hotel goldcourse , klang . aku just penyibuk je dlm program sbb byk bilik kosong so aku pun ikut ah **dpt gak tido hotel walaupun 2 hari je , huhuhuhu** . ape-2 pun motivasi sgt best dgn isi-2 nya yg menarik , die punya ceramah langsung x bosan ! dlm motivasi ni je korang semua bukan saje akan gelak malah nangis juga . kat sini ade beberapa keping gambar sekitar program motivasi ini yg diambil oleh adik aku . tgk ah walaupun x byk eh .











kalau nak tau lebih lanjut CLICK HERE , tanya lah kat owner Fb ni a.k.a ayah ku . hahahah ! cukuplah smpai sini saje aku berceloteh , kita smbg lg pada entry akan dtg dan jgn lupa follow blog aku , add aku kat FB dan follow aku kat TWITTER  eh . babai , jumpa lagi ~

No comments:

Post a Comment